Artikler

Fordøyelse

Mange er plaget av en eller annen form for fordøyelsesbesvær og problemer i mage og tarm, som gjør at kroppens eget fordøyelsessystem ikke fungerer som det skal.

Hva er fordøyelsesenzymer?

Fordøyelsesenzymer en type proteiner som hjelper kroppen å bryte ned maten vi spiser (karbohydrater, fett og proteiner) til mindre partikler.

Mageproblemer

Mageproblemer er en hyppig forekommende plage som fra tid til annen rammer de fleste av oss, uavhengig av alder og livsstil.

Leddplager

Leddplager er en vanlig, men kompleks tilstand som kan ramme de fleste mennesker. Vi har laget en oversikt over kjente årsaker og symptomer på leddplager.

Ulike magnesiumformer i kosttilskudd

I magnesiumtilskudd finnes det gjerne ulike magnesiumformer. De ulike formene varierer i pris, mengde som er tilsatt og hvor effektivt det tas opp i kroppen.

Sleep Spray – for bedre søvn

SHIFT™ Sleep Spray er en oral spray for bedre søvn og raskere innsovning. Med melatonin, ashwaganda og pasjonsblomstekstrakt.

Omega-3 – Hva er det bra for?

Omega-3 er en samlebetegnelse for flerumettede fettsyrer som kroppen ikke kan produsere selv og kalles derfor for essensielle fettsyrer.

D vitamin – alt du trenger å vite

D vitamin – alt du trenger å vite

D vitamin omtales gjerne som solens vitamin, og er viktig for å både opprettholde et normalt immunforsvar og styrke skjelettet og benbygningen.