Hva er reishi?

Reishi-soppen har lenge blitt beundret for sine utrolige helsefordeler og helbredende egenskaper. Med dype røtter i tradisjonell kinesisk medisin og en stadig voksende popularitet over hele verden, er det på tide å dykke dypere inn i hva som gjør denne soppen så spesiell og hvorfor den fortjener en plass i din daglige rutine.

Reishi, også kjent som Lingzhi på kinesisk, er en type sopp som tilhører Ganoderma-slekten. Den er kjent for sitt karakteristiske utseende med en glatt overflate og en dyp rødbrun farge. Den vokser vanligvis på råtne trestammer og stubber i fuktige skoger, hovedsakelig i Asia.

Potensielle helsefordeler

  • Immunforsvaret: En av de mest ettertraktede egenskapene til reishi er dens evne til å styrke immunforsvaret. Den inneholder bioaktive forbindelser som polysakkarider og triterpener som kan bidra til å øke kroppens naturlige forsvar mot sykdommer og infeksjoner.
  • Antioksidanter: Reishi er rik på antioksidanter som kan bidra til å bekjempe frie radikaler i kroppen. Dette kan bidra til å redusere betennelse og beskytte cellene mot skade forårsaket av oksidativt stress.
  • Stressmestring: Tradisjonell medisin har lenge brukt reishi for å fremme avslapning og redusere stress. Den antas å ha beroligende egenskaper som kan bidra til å balansere humøret og fremme mental klarhet og fokus.

4 fakta du kanskje ikke visste om reishi

  • I Kina var reishi opprinnelig bare tilgjengelig for keiserne, hvor soppen ble ansett som en livseliksir.
  • Reishi er kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper.
  • Reishiråvaren i SHIFT™ Reishi er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene.
  • Betaglukaner fungerer som en slags personlig trener for kroppen, da de lærer immunforsvaret å reagere riktig på truende mikroorganismer.

Artikler

Alle Produkter

Calm

AminoIron

CBD Magnesiumolje

Chaga
Curcumin
Defence
Fokus
HairGrow
Jod
Kalsium Extra
Ledd
Liquid Force
Liver Health
Mage
Magnesium
Magnesiumdråper
Magnesiumolje
Magnesiumpulver
Mann
Melatonin
Naturlig C
Naturlig D3
Omega-3
Reishi
Sink
Sleep Spray
Zym
Zym Melk & Gluten