Om SHIFT

Historien om SHIFT

For over 12 år siden så Vitalkost et behov i markedet for en premium serie kosttilskudd basert på effektive naturlige råvarer. Med bransjeerfaring helt tilbake til 70-tallet, tok vi fatt og utviklet SHIFT – High End Supplements.

Vårt mål var å skape en unik og bred serie kosttilskudd med veldokumenterte og virkningsfulle råvarer. I dag består serien av 25 innovative kosttilskudd med bestselgeren SHIFT Magnesium i front. Vi er stolte av at SHIFT produseres i Norge og at vi har full kontroll over hele verdikjeden, helt fra utvelgelse av råvarer til esken står hos deg på kjøkkenbenken. På de måten kan du føle deg trygg på at vi har valgt ut de beste kosttilskuddene for deg.

Råvarer fra naturen

Hovedingrediensene i SHIFT er naturlige botaniske ekstrakter og organiske mineraler. Kosttilskuddene inneholder rene og trygge råvarer fra naturen, og nok aktive ingredienser til å kunne få en effekt ved daglig inntak. Alle råvarer er dokumenterte, sertifiserte og patenterte. Det betyr at det ligger studier og dokumentasjon til grunn for hvert eneste SHIFT produkt.

Vi skal hele tiden å ligge litt i forkant og finne nye og effektive råvarer som bidrar til å utvikle SHIFT serien videre. Om ikke lenge, vil du nok en gang finne et nytt og spennende produkt fra SHIFT i butikkhyllene.

Bærekraft

Vi har alle et ansvar for å løse klimakrisen. Ved å tilby kosttilskudd med rene og trygge råvarer fra naturen kan vi bidra til god helse (FNs Bærekraftmål 3. God helse). Ved å følge verdikjeden og stille strenge krav til våre produsenter av råvarer, kan vi bidra til ansvarlig forbruk og produksjon av SHIFT serien (FNs Bærekraftmål 12. Ansvarlig forbruk og produksjon).

Vi ønsker alltid å bli enda bedre på å ta grønnere valg. Derfor har vi nå lagt 1000 kvm solcellepanel på vårt lagerbygg. Gjennom ulike sertifiseringer som BRC, bidrar vi også til kvalitetssikring og matsikkerhet i bransjen.

Hvorfor velge SHIFT?

Effektiv daglig dose

Synergi og innovasjon

Råvarer fra naturen

Biotilgjengelighet i fokus

Alle Produkter

Calm

AminoIron

CBD Magnesiumolje

Chaga
Curcumin
Defence
Fokus
HairGrow
Jod
Kalsium Extra
Ledd
Liquid Force
Liver Health
Mage
Magnesium
Magnesiumdråper
Magnesiumolje
Magnesiumpulver
Mann
Melatonin
Naturlig C
Naturlig D3
Omega-3
Reishi
Sink
Sleep Spray
Zym
Zym Melk & Gluten