Botaniske ekstrakter

Botaniske ekstrakter refererer til forbindelser eller stoffer som er utvunnet fra planter ved bruk av ulike ekstraksjonsmetoder. Disse ekstraktene inneholder ofte aktive ingredienser som har medisinske eller ernæringsmessige egenskaper. Ekstraksjonsprosessen kan variere, og inkluderer vanligvis metoder som dampdestillasjon, kaldpressing eller løsningsmiddelbaserte teknikker. 

Botaniske ekstrakter har en lang historie innen tradisjonell medisin og brukes i dag i en rekke produkter, inkludert kosmetikk, kosttilskudd og farmasøytiske preparater. Ekstraktene kan inneholde en rekke plantestoffer, inkludert flavonoider, alkaloider, essensielle oljer og andre bioaktive forbindelser som gir dem unike egenskaper. 

Plantene som benyttes kan variere fra medisinske urter til frukt og grønnsaker, og forskning fortsetter å utforske deres potensielle helsefordeler og bruksområder. På grunn av deres naturlige opprinnelse anses botaniske ekstrakter ofte som et populært valg for de som søker alternative og naturlige helse- eller skjønnhetsprodukter. 

Artikler

Alle Produkter

Calm

AminoIron

CBD Magnesiumolje

Chaga
Curcumin
Defence
Fokus
HairGrow
Jod
Kalsium Extra
Ledd
Liquid Force
Liver Health
Mage
Magnesium
Magnesiumdråper
Magnesiumolje
Magnesiumpulver
Mann
Melatonin
Naturlig C
Naturlig D3
Omega-3
Reishi
Sink
Sleep Spray
Zym
Zym Melk & Gluten