Shift SuperZym-6 – Candida Cure

Dette enzymtilskuddet bekjemper overvekst av Candida albicans i tarmen og bidrar til å gjenopprette en sunn tarmflora.


Gjærsoppen Candida albicans er en naturlig del av økosystemet i tarmfloraen sammen med en rekke andre sopparter og bakterier.

Den største konsentrasjonen er i tykktarmen hvor hovedoppgaven er å bryte ned ufordøyd mat.

Det er en rekke faktorer som svekker kroppens naturlige immunforsvar og dermed bidrar til overvekst av Candida albicans. Typiske årsaker er dårlige kostvaner, antibiotikakurer, bruk av kortison, p-piller og hormonbehandlinger. Stress, eller et stort forbruk av koffein, tobakk og alkohol, kan også virke inn.

Symptomene kan gi seg utslag på mange måter. Oppblåsthet, gass i tarmen, forstoppelse eller diare er ikke uvanlig. Noen opplever også å utvikle matvareallergi eller får blodsukkersvingninger. Trøtthet og konsentrasjonsproblemer kan også forekomme.

 

 

SuperZym-6 CandidaCure tas som en kur for å bekjempe overvekst av Candida albicans. For et best mulig resultat anbefales det at man følger en diett som ikke inneholder sukker, gjær, sopp, alkohol eller andre matsorter som man vet fremmer framveksten av candida.

Kuren kan med fordel kombineres med et tilskudd av oregano-olje eller olivenbladekstrakt som bidrar til å overvinne soppinfeksjonen. I tillegg kan det være fornuftig å supplere med melkesyrebakterier.

Gunstig effekt ved følgende problemer:

Oppblåsthet

Gass

Forstoppelse

Diare

Vekslende avføring

Matvareallergi

Trøtthet

Dårlig konsentrasjon

 

Anbefalt daglig dosering

SuperZym-6 skal brukes på tom mage fortrinnsvis en en halv time før frokost og to timer etter siste måltid om kvelden. 2 kapsler om morgenen, 2 om kvelden.

 

Lengden på kuren kommer ann på omfanget av problemet med overvekst. Ved symptomer over lengre tid, anbefales det å bruke SuperZym-6 sammenhengende i minimum en måned. Ved mindre plager kan man forsøke i to uker og se om symptomene blir borte. SuperZym-6 kan også brukes forebyggende.

 

Vi anbefaler at SuperZym-6 brukes i samråd med terapeut

 

 

SuperZym-6 CandidaCure inneholder utelukkende enzymer fra vegetabilske råvarer.

 

I kapsel SuperZym-6 inneholder følgende:

Cellulase AN 10833.3 CU

Cellulase 21666.7 CU

Protease 6,0 45000 Hut

Protease 4,5 55000 Hut

Lipase 5000 FIP

NB Protease 7500 PC

Lysozym (fra eggehvite) 1000 MCG

Laktoferritin

 

Cellulase

Cellulase AN/Cellulase bryter ned celleveggen på Candidasoppen. Dette er to naturlige sammensatte enzymer. Enzymer som angriper celleveggen, ser også ut til å bryte ned soppens biofilm. Ved å fjerne biofilmen, gir en kroppens immunforsvar en mye større mulighet til å bekjempe innvaderende sopp.

 

Mikrobiske proteaser

Protease 4,5/6,0 er med på å øke potensialet av nedbrytingen av aminosyrer. Forskjellige proteaser spalter forskjellige aminosyre-rester og øker den potensielle ødeleggelsen av soppens proteiner. Proteinspaltende enzymer kan også fungere ved å bryte ned strukturelle proteiner og bindemiddel, og dermed begrense soppens evne til å angripe slimhinnens overflater.

 

Lipase

Disse enzymene bryter ned fett og lipider

 

Lysozym

Dette er et antimikrobisk enzym som ødelegger celleveggen på bakterier og sopp. Emzymet produseres opprinnelig i slimhinnene i menneskekroppen. Enzymet funger også som et defensivt protein og er kjent for å inneha antibakterielle, antivirus, antisopp og antiinflammatoriske egenskaper. Studier viser også at enzymet hemmer utslippet av sekretet aspartyl som ser ut til å forsterke framveksten av Candida albicans.

 

Laktoferritin

Enzymet har vist seg å forebygge vekst eller redusere forskjellige sopparter inkludert candida