SHIFT™ SuperZym Melk & Gluten

60 Kapsler

Styrker effektivt fordøyelsen av gluten, laktose og melkeprotein. En god mage- og tarmfunksjon som er fri for problemer, er avhengig av en god fordøyelse. All mat inneholder proteiner, karbohydrater og fett. For at disse stoffene skal brytes ned og fordøyes til mindre partikler som kan passere gjennom tarmveggen, kreves det at riktige enzymer er til stede til riktig tid.

 

SuperZym Melk & Gluten styrker effektivt fordøyelsen av gluten, laktose og melkeprotein.

En god mage- og tarmfunksjon som er fri for problemer, er avhengig av en god fordøyelse. All mat inneholder proteiner, karbohydrater og fett. For at disse stoffene skal brytes ned og fordøyes til mindre partikler som kan passere gjennom tarmveggen, kreves det at riktige enzymer er til stede til riktig tid. Enzymene er som små supereffektive hjelpere som naturen har skapt for å bistå kroppen med å fordøye maten. SuperZym Melk & Gluten er et skredderskydd enzymtilskudd som sikrer en optimal fordøyelse av melkeprodukter og glutenholdige kornprodukter.

Fordeler

SuperZym Melk & Gluten er et skreddersydd enzymtilskudd som sikrer en optimal fordøyelse av melkeprodukter og glutenholdige kornprodukter. Tilskuddet inneholder enzymer som assisterer fordøyelsen av både melkesukker, melkeprotein og kornprodukter som inneholder gluten. Det egner seg for deg som har en intoleranse mot gluten eller melk. SuperZym Melk & Gluten skal kun tas til måltider som inneholder melkeprodukter eller kornprodukter som inneholder gluten. Skal ikke anvendes hvis du lider av cøliaki.

Slik brukes SuperZym Melk & Gluten

Én kapsel til måltider hvor du spiser melkeprodukter eller glutenholdige kornprodukter. Ved ekstra behov kan doseringen økes til 2 kapsler pr. måltid.

Kombinasjonsbruk av SuperZym Melk & Gluten og SuperZym Bredspektret

SuperZym Melk & Gluten kan kombineres med SuperZym Bredspektret for et tilskudd av bredspektrede enzymer. SuperZym Melk & Gluten virker kraftigere og mer omfattende mot næringsstoffene i melk og gluteninnholdige matvarer på grunn av sammensetningen og styrken på enzymene. Ved intoleranse eller problemer med å fordøye melk kan man ta 1 kapsel SuperZym Bredspektret i kombinasjon med SuperZym Melk & Gluten. Kombinasjonsbruk med SuperZym Bredspektret er selvsagt ikke nødvendig om du opplever tilfredsstillende virkning ved bruk av SuperZym-Melk & Gluten alene. Vi anbefaler at du prøver deg frem for å finne den optimale løsningen for nettopp din kropp. Ta SuperZym midt i måltidet slik at enzymene blandes godt med maten de skal bearbeide. SuperZym gjør ikke noe med kroppens organer. Det gir deg derimot en hjelpende hånd med maten slik at den fordøyes grundigere, lettere og med mindre energi.

Råvarer

SuperZym er utvunnet fra vegetabilske enzymer som har en rekke fortrinn fremfor enzymer utvunnet fra organekstrakter. Vegetabilske enzymer er svært effektive og kan brukes av alle, også vegetarianere. Dette er et 100 % naturlig produkt og inneholder verken konserveringsmidler, kunstig farge eller smak.

Innhold pr 1 . kapsel:

SuperZym Melk & Gluten enzymkompleks:  280mg
Protease 4.v:  500 DPP-IV
Protease 6.v:  30,000 HUT
Protease 7.v:  8.5 AP
Protease 8.0:  399 BLGU
Protease 9.0:  231 BLGU
Lactase 1: ,000 ALU
Lipase:  600 FIP