SHIFT™ Vital Mann

SuperVital Mann inneholder botaniske ekstrakter, sink, selen og vitamin B5. Ekstraktene inneholder et høyt og standardisert nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv virkning.
Råvarene kan påvirke og aktivisere testosteronnivåene i kroppen, som igjen kan bidra til økte energinivåer, økt seksuallyst og økt muskelmasse. I tillegg er sink og selen viktig for den mannlige fertiliteten og reproduksjonen.

Kosttilskudd for økt kraft i hverdagen 

Er alt du tenker på er å komme deg hjem og få lagt deg på sofaen? Du skulle ha trent, men du orker ikke. Energinivået og sexlysten er på bunnen.

De fleste menn lever et travelt liv med mye stress og høye krav, hvor fokuset er på alt annet enn seg selv og egen velvære. Energi, vitalitet og seksuallyst er viktige faktorer for hverdagslig velvære, men svært få føler at de har nok av dette. Undersøkelser indikerer blant annet at lav seksuallyst påvirker 20 % av voksene menn, og at tallet er stigende. Lav seksuallyst og vitalitet hos menn kan skyldes lave testosteronnivåer i kroppen. Lavt testosteronnivå påvirker også dannelsen av muskelmasse og gir mindre muskelstyrke og mer fettmasse. I tillegg har det vist at det kan skape angst og depresjon.

Dessverre er det slik at testosteronnivåene hos menn begynner og synke allerede ved 30 års alderen, og vil derfor gi en større påvirkning desto eldre man blir. I tillegg kan mangel på vitaminer og mineraler som vitamin B5, sink og selen påvirke testosteron-og energinivå.

For å kunne tilføre mer energi, vitalitet og seksuallyst i hverdagen, har vi utviklet SHIFT™ SuperVital Mann! 

Unik sammensetning

SHIFT™ SuperVital Mann er et unikt kosttilskudd spesielt designet for menn. Produktet inneholder en kombinasjon av ingredienser som hver for seg har viktige effekter på aktive testosteronnivå, muskelmasse, libido, energi og reproduksjon. Sammen øker de den generelle vitaliteten og velværen i hverdagen! De aktive ingrediensene i SuperVital Mann er bukkehornkløverekstrakt også kalt fenugreek ekstrakt (Testofen), Mucuna pruriens ekstrakt, aminosyrechelatert sink, selen og vitamin B5. Ekstraktene inneholder et høyt og stabilt nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv effekt.

Økt testosteronnivå med botaniske ekstrakter

I SHIFT™ SuperVital Mann er bukkehornkløverekstrakt (Testofen®) kombinert med Mucuna pruriens ekstrakt. Begge disse botaniske ekstraktene har blitt brukt gjennom århundrer i asiatiske og europeiske kulturer mot en rekke ulike plager. De er spesielt godt dokumentert for sin evne til å øke kroppens naturlige testosteronnivåer og dermed gi økt muskelmasse ved trening, seksuallyst og vitalitet.

Mer muskler og økt muskelkraft 

Testofen® er et unikt, veldokumentert og standardisert bukkehornkløverekstrakt. Ekstraktet er spesielt rikt på spesifikke aktive plantestoffer som har testosteronøkende- og testosteronaktiviserende effekter i kroppen. Økte testosteronnivå har vist seg å gi økt treningseffekt og økt muskelmasse ved styrketrening! Disse effektene er klinisk dokumentert gjennom en rekke studier.

Mucuna puriens, også kjent som fløyelsbønne er en unik råvare som inneholder 15-20 % l-levodpoa (l-dopa) som omdannes til dopamin i hjernen. Dopamin er et viktig signalstoff som stimulerer produksjon og frigjøring av veksthormon fra hypofysen. Veksthormon er igjen viktig for kroppens testosteronnivå. Ved økte testosteronnivå bedres kroppens evne til å bygge muskler, og man kan få større effekt ut av treningsøktene.

Et daglig inntak av sink og vitamin B5 er viktig i forbindelse med trening og i hverdagen generelt, da disse er viktig for normale testosteronnivåer og for å gi energi til kroppen. I SHIFT™ SuperVital Mann har vi tilsatt aminosyrechelatert sink som har overlegent opptak sammenliknet med tradisjonelle sinktilskudd

Et daglig inntak av SHIFT™ SuperVital Mann gir dermed større treningsutbytte, spesielt ved styrketrening, og i tillegg økte energinivåer.

Økt vitalitet og seksuallyst

Vitalitet er livsglede og livskraft, og er viktig for at man skal ha det bra i hverdagen. Vitalitet forbindes med energi og seksuallyst. Både Testofen og mucuna pruriens har effekt på vitalitet og seksuallyst, og er kjent som naturlig afrodisiakum.

Grunnen er deres unike påvirkning på testosteronnivå i kroppen og dannelsen av dopamin i hjernen. Ekstraktene, spesielt Testofen ® øker de naturlige testosteronnivåene i kroppen og kan gi økt seksuallyst og tilfredsstillelse. Effektene er også dokumentert i en klinisk studie hvor deltagerne rapporterte om økt lyst, ytelse og vitalitet. 

I mucuna pruriens esktraktet som benyttes i SHIFT SuperVital Mann finnes et høyt nivå av l-levodopa. Dette er en av få stoffer som kan krysse blod-hjernebarrieren og føre til økt utskillelse av dopamin. Dopamin er viktig for hjernens belønnings – og motivasjonssystem, og gir økt følelse av glede og velvære. Dette er faktorer som positivt påvirker vitaliteten og den seksuelle energien.

En generell reduksjon av tretthet og utmattelse kan også ha en positiv påvirkning på vitalitet og seksuallyst. Et daglig inntak av vitamin B5 er energigivende og bidrar til reduksjon av tretthet.

Mannlig reproduksjon

Lave testosteronnivå og lav seksuallyst kan ha en negativ påvirkning på den mannlige reproduksjonen. I tillegg kan mangel på inntak av mineraler som sink og selen bidra til nedsatt fertilitet. I SHIFT™ SuperVital Mann finner man råvarer som øker seksuallysten og tilfører både sink og selen, og kan dermed positivt påvirke den mannlige reproduksjonen.

Hvem kan dra nytte av SuperVital Mann 

  • Menn som ønsker økte testosteronnivå
  • Menn som trener
  • Menn som ønsker mer energi og vitalitet i hverdagen 

Produktinformasjon og bruk:

Anbefalt daglig dosering: 1 tablett

Innhold per 2 tabletter                                               % referanseverdi

Bukkehornskløverekstrakt (Trigonella foenum-graecum) 600 mg

Mucuna Pruriensekstrakt (L-levodopa) 300 mg

Sink 5 mg                                                                                 50 %

Vitamin B5 3 mg                                                                     50 %

Selen 28 μg                                                                             50 %

 

INGREDIENSER:

Testofen Fenugreek ekstrakt, Testofen® (Trigonella foenum-graecum), fyllmiddel (pregelatinisert stivelse fra mais), Mucuna Pruriens ekstrakt (Mucuna pruriens), anti-klumpmiddel (trikalsiuimfosfat, mellomkjedede triglyserider (MCT) fra kokos), sink bisglysinat, smøremiddel (stearinsyre), natriumselenitt, vitamin B5 (kalsium-D-pantotenat) 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.