SHIFT™ SuperVital Kvinne

30 tabletter

SuperVital Kvinne er spesielt designet for å gi kvinner økt energi, seksuallyst og velvære i hverdagen. Produktet inneholder en kombinasjon av ingredienser som hver for seg har viktige effekter på aktive østradiol og testosteronnivå som igjen kan påvirke seksuallyst og energi.

Sammen øker de den generelle vitaliteten og velværen i hverdagen. Ekstraktene inneholder et høyt og standardisert nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv virkning.

Kosttilskudd for økt velvære i hverdagen

Er alt du tenker på er å komme deg hjem og få lagt deg på sofaen? Du skulle ha trent, men du orker ikke. Energinivået og sexlysten er på bunn. 

De fleste kvinner lever et travelt liv med mye stress og høye krav, hvor fokuset er på alt annet enn seg selv og egen velvære. Energi, vitalitet og seksuallyst er viktige faktorer for hverdagslig velvære, men svært få føler at de har nok av dette. Undersøkelser indikerer blant annet at lav seksuallyst påvirker 40% av voksne kvinner, og at tallet er stigende. Lav seksuallyst og vitalitet hos kvinner kan skyldes for lave verdier av hormonene østradiol (østrogen) og testosteron i kroppen. I tillegg er det vist at lave testosteronverdier hos kvinnen kan føre til nedstemthet. Lave østradiol og testosteronnivå kan også påvirke dannelsen av muskelmasse og gi mindre muskelstyrke og lavere bentetthet. Det kan derfor være viktig å øke disse verdiene på en naturlig måte. I tillegg kan mangel på vitaminer og mineraler som vitamin B5, vitamin B6 og sink, påvirke normale hormonverdier og energinivå.

For å kunne tilføre mer energi, vitalitet og seksuallyst i hverdagen, har vi utviklet SHIFT™ SuperVital Kvinne. 

Unik sammensetning

SHIFT™ SuperVital Kvinne er et unikt kosttilskudd spesielt designet for kvinner. Produktet inneholder en kombinasjon av ingredienser som hver for seg har viktige effekter på aktive østradiol og testosteronnivå, seksuallyst og energi. Sammen øker de den generelle vitaliteten og velværen i hverdagen. De aktive ingrediensene i SuperVital Kvinne er bukkehornkløverekstrakt også kalt fenugreek ekstrakt (Libifem®), damiana blad ekstrakt (Liboost®), aminosyrechelatert sink, vitamin B5 og vitamin B6. Ekstraktene inneholder et høyt nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv effekt.

Økte østradiol og testostreonnivå av botanisk ekstrakt

I SHIFT SuperVital Kvinne er bukkehornkløverekstrakt (Libifem®) kombinert med damiana blad ekstrakt (Liboost®). Begge disse botaniske ekstraktene har blitt brukt gjennom århundrer i asiatiske og sør-amerikanske kulturer mot en rekke ulike plager. Ekstraktene er spesielt godt dokumentert for sin evne til å gi økt seksuallyst og vitalitet hos kvinnen.

Libifem® er et unikt, veldokumentert og standardisert bukkehornkløverekstrakt. Det vil si at det er spesielt rikt på spesifikke aktive plantestoffer som øker de naturlige nivåene av hormonene østradiol og testosteron i kroppen. Når disse nivåene økes påvirker det muskelkraft, vitalitet, seksuallyst og generell velvære i hverdagen. Effektene er klinisk dokumentert gjennom kliniske studier.

Mange kvinner er ikke klar over at de produserer testosteron, men hormonet er like viktig for kvinnen som for mannen.

 

Økt energi, vitalitet og seksuellvelvære

Vitalitet er livsglede og livskraft, og er viktig for at man skal ha det bra i hverdagen. Vitalitet forbindes med energi og seksuallyst. Ekstraktene Libifem® og Liboost® har effekt på vitalitet og seksuallyst, og er kjent som naturlig afrodisiakum. Libifem® øker østradiol og testosteronnivå i kroppen, mens Liboost® inneholder spesielle standardiserte flavanoider som øker blodgjennomstrømningen, spesielt i underlivet. Begge disse effektene påvirker kvinnens seksuelle lyst og velvære.

Både Libifem® og Liboost® har studier som viser til at et daglig inntak gir økt kvinnelig velvære gjennom økt vitalitet og glede, seksuell lyst og seksuell aktivitet. Effekten kan vises allerede etter kun 4 ukers inntak. Hele 83% av deltagerne i studiene ønsket å fortsette bruken av ekstraktene etter studiens slutt.

Mer energi

En generell reduksjon av tretthet og utmattelse kan også ha en positiv påvirkning på helsen, og i tillegg vitalitet og seksuallyst. Et daglig inntak av vitamin B5 og B6 er energigivende og bidrar til reduksjon av tretthet.

Hvem kan dra nytte av SuperVital Kvinne

  • Kvinner som ønsker mer energi og overskudd i hverdagen
  • Kvinner som ønsker økt seksuallyst og nytelse
  • Kvinner som trener

Ingredienser

Fenugreek ekstrakt (Libifem®), fyllmiddel (pregelatinisert stivelse fra mais), Damiana ekstrakt, anti-klumpmiddel (trikalsiuimfosfat, mellomkjedede triglyserider (MCT) fra kokos), sink bisglysinat (aminosyrechelatert), smøremiddel (stearinsyre), vitamin B6 (pyriodksinhydroklorid), vitamin B5 (kalsium-D-pantotenat) 

Aktivt Innhold per en tablett:

Fenugreek ekstrakt (Trigonella foenum-graecum) 600 mg

Damiana ekstrakt (Tumera diffusa) 300 mg

Sink 5 mg

Vitamin B5 3 mg

Vitamin B6 0,7 mg

Anbefalt daglig dosering

1 tablett

Kan benyttes av veganere

Produktet er velegnet for veganere da det ikke inneholder animalske ingredienser.