SHIFT™ Skin Repair

 60 kapsler

SHIFT Skin Repair er et kosttilskudd for huden. Produktet inneholder en konsentrert dose polyfenoler utvunnet fra oliven, kombinert med vitaminene biotin, riboflavin og vitamin A. Denne sammensetningen kan ha virkning på tørr, rød, sår og sprukken hud.

HUDEN, ET VIKTIG ORGAN

Huden er kroppens største organ med mange viktige og beskyttende funksjoner. Hudens utseende er en refleksjon på hva som foregår inni kroppen. Derfor vil mangel på næringsstoffer eller inflammasjonsrelaterte lidelser kunne vises på ulike deler av huden som røde, flassende og kløende problemområder. I tillegg kan det føre til en mer redusert hudbarriere og tørrere hud, og dermed større ubehag ved temperaturforandringer.

Slik irritasjon av huden kan føre til stort ubehag og nedsatt livskvalitet for dem det gjelder. Tradisjonell symptomlindring av ulike hudproblemer er påføring av salver og kremer, men man kan også bidra fra innsiden ved å tilføre ulike næringsstoff som kan hjelpe huden å reparere seg selv.

 

POLYFENOLER FRA OLIVEN

Polyfenoler er naturlige plantestoffer som finnes i oliven, frukt, grønnsaker og andre plantevekster, og er kjent for sine antioksidanteffekter. Polyfenolinnholdet i noen typer oliven er spesielt høyt, og effekten av polyfenoler er veldokumentert i en rekke vitenskapelige studier.

I SHIFT™ Skin Repair er det tilsatt et ekstrakt rikt på polyfenolene hydroxytyrosol, tyrosol og oleuropein. Disse er sterke antioksidanter som er vist å kunne bidra til å redusere oksidativt stress. Når man over tid sliter med rød, irritert, tørr og sprukken hud kan det være en indikasjon på redusert antioksidant status i kroppen (som kan føre til betennelsestilstander), og økte nivåer av oksidativt stress. Råvaren i SHIFT™ Skin Repair er dokumentert i en klinisk vitenskapelig studie publisert i Pharma Nutrition i 2016 på personer med rød, irritert, tørr og sprukken hud.

 

VITAMINER FOR HUDEN

I tillegg til polyfenoler, inneholder SHIFT™ Skin Repair vitamin A, biotin (vitamin B7) og riboflavin (vitamin B2).  Vitamin A finnes ofte i produkter rettet mot huden grunnet dets rolle i oppbygningen, beskyttelsen og reguleringen av slimhinnene, og for immunforsvaret. Biotin og riboflavin er også viktig for en normal funksjon av kroppens slimhinner og for vedlikehold av en normal hud.

Vitamin A bidrar til:

  • Å opprettholde normal hud
  • Immunsystemets normale funksjon

Biotin bidrar til:

  • Å opprettholde normal hud

Riboflavin bidrar til:

  • Å opprettholde normal hud

 

ANBEFALT DAGLIG DOSERING:

2 kapsler. Tas gjerne i sammenheng med måltid.

 

AKTIVT INNHOLD:

Innhold pr. 2 kapsler:   % referanseverdi
Olivenekstrak 600 mg ikke fastsatt
Vitamin A 400 μg 50%
Riboflavin (vitamin B2) 0.7 mg 50%
Biotin (vitamin B7) 25 μg 50%

 

INGREDIENSER:

Olivenekstrakt rikt på polyfenoler, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, silisiumdioksid), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), riboflavin, vitamin A (retinylacetat), d-biotin.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.