SHIFT™ Skin Repair

 60 kapsler

SHIFT SuperSkin Repair er et kosttilskudd som kan bidra til å reparere og stimulere huden fra innsiden. Produktet inneholder en konsentrert dose polyfenoler utvunnet fra oliven, kombinert med vitaminene biotin, riboflavin og vitamin A. Denne sammensetningen kan ha en effektiv virkning på hudproblemer som tørr, rød, sår og sprukken hud.

SuperSkin Repair er et unikt kosttilskudd som stimulerer og reparer huden fra innsiden. Produktet er designet for deg som sliter med tørr, sår, rød og sprukken hud som følge av temperaturforandringer eller relatert til ulike inflammasjonsrelaterte hudproblemer. De aktive innholdsstoffene er sterke polyfenoler (antioksidanter) fra oliven, vitamin A, biotin og riboflavin. Hver for seg bidrar de til en normal funksjon av immunsystemet og vedlikehold av en normal hud. Sammen blir effekten ytterligere forsterket. Resultatet er et tilskudd som inneholder et nøye utvalgt, og optimalt forhold av olivenpolyfenoler kjent for sine antioksidant- og anti-inflammatoriske aktiviteter, og vitaminer.

 

Introduksjon

Ubalanse i kroppen reflekteres i huden

Huden er kroppens største organ med mange viktige og beskyttende funksjoner. Hudens utseende er en refleksjon på hva som foregår inni kroppen. Derfor vil mangel på næringsstoffer eller inflammasjonsrelaterte lidelser kunne vises på ulike deler av huden som røde, flassende og kløende problemområder. I tillegg kan det føre til en mer redusert hudbarriere og tørrere hud, og dermed større ubehag ved temperaturforandringer.

Slik irritasjon av huden kan føre til stort ubehag og nedsatt livskvalitet for dem det gjelder. Tradisjonell symptomlindring av ulike hudproblemer er påføring av salver og kremer, men man kan få større effekt av å påvirke tilstanden fra innsiden, som ved hjelp av bioaktive, naturlige komponenter kalt polyfenoler.

Råvarer 

Polyfenoler fra oliven har betennelsesdempende effekt 

Polyfenoler er naturlige bioaktive komponenter som finnes i oliven, frukt, grønnsaker og andre plantevekster, og er kjent for sin sterke antioksidant- og anti-inflammasjonskapasitet. Polyfenolinnholdet i noen typer oliven er spesielt høyt, og effekten er veldokumentert i en rekke vitenskapelige studier.

I SuperSkin Repair har vi brukt ekstrakt fra oliven med et høyt og optimalt innhold av polyfenolene hydroxytyrosol, tyrosol og oleuropein. Sammen har disse en unik og høy antioksidantaktivitet, og anti-inflammatorisk effekt, som er klinisk vist å bidra med å dempe og redusere rødhet, kløe og tørrhet av huden fra innsiden.

Innholdet av polyfenoler avhenger blant annet av olivensorten og når olivenene høstes. I SuperSkin Repair er det benyttet en optimal olivensort og i tillegg har høstingen skjedd før olivenene er helt modne, da polyfenolinnholdet er på sitt høyeste.

Polyfenoler fra oliven har en godkjent helsepåstand som viser til at de bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Det betyr at polyfenoler er sterke antioksidanter med betennelsesdempende effekter. Oksidativt stress kan føre til inflammasjon som har negative effekter på huden og kan være en driver for utviklingen av hudlidelser som psoriasis og eksem, og i tillegg raskere aldring av huden.

Det er derfor viktig å få i seg nok sterke antioksidanter daglig, for å opprettholde en sunn og sterk hud, samt for å redusere hudproblemer som rødhet, tørrhet og kløe.  SuperSkin Repair inneholder en høy dosering (600 mg) av polyfenoler per dagsdose.

 

Polyfenoler + vitaminer 

I tillegg til den unike kombinasjonen av polyfenoler, inneholder SuperSkin Repair vitamin A, biotin (vitamin B7) og riboflavin (vitamin B2). Disse vitaminene er selektert på bakgrunn av deres effekter på hudens funksjon, og på immunforsvaret. Vitamin A finnes ofte i produkter rettet mot huden grunnet dets rolle i oppbygningen, beskyttelsen og reguleringen av slimhinnene, og for immunforsvaret. Biotin og riboflavin er også viktig for en normal funksjon av kroppens slimhinner og for vedlikehold av en normal hud.

 

Fordeler 

SuperSkin Repair har dokumentert effekt 

Funksjonen til SuperSkin Repair (Alyvium) har blitt testet i en klinisk randomisert, plasebokontrollert, dobbeltblind studie, hvor 30 personer med psoriasis ble delt inn i placebo og aktiv gruppe. Hudproblemene til deltagerne inkluderte rødhet, kløe, tørr og sprukken hud på ulike deler av kroppen. Deltagerne inntok 2 kapsler med SuperSkin Repair (Alyvium) daglig i 12 uker. Allerede etter 4 uker var det en signifikant bedring i hudproblemene til deltagerne som tok SuperSkin Repair (Alyvium), med mindre rødhet, kløe, tørr og sprukken hud. Studien er publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Pharma Nutrition (2016).

Hvem kan dra nytte av SuperSkin Repair

  • Personer som har tørr, sprukken og rød hud
  • Personer med betennelsesrelaterte hudlidelser
  • Personer som ønsker å forebygge, og vedlikeholde en normal hud 

Det er 60 kapsle i en eske. Produktet er velegnet for veganere da det ikke inneholder animalske ingredienser.

Anbefalt daglig dosering: 

2 kapsler sammen med mat

Innhold pr. kapsel: % referanseverdi 

Olivenoljeekstrakt rikt på polyfenoler: 600 mg
Vitamin A: 400 μg 50 %
Riboflavin (vitamin B2): 0.7 mg 50 %
Biotin (vitamin B7): 25 μg 50 %

 

INGREDIENSER:

Olivenekstrakt rikt på polyfenoler, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, silisiumdioksid), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), riboflavin, vitamin A (retinylacetat), d-biotin. 

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.