SHIFT™ Naturlig-C

60 tabletter

SHIFT™ Naturlig-C er utvunnet fra håndplukkede amlabær (også kalt amalikabær eller indiske stikkelsbær). Disse bærene har et rikt innhold av vitamin C, i tillegg til bioflavanoider og ulike polyfenoler. For å fremstille 2 kg konsentrert råvare av SHIFT™ Naturlig-C, brukes over ett tonn håndplukkede ferske stikkelsbær. Råvaren inneholder dermed de samme næringsstoffene som man finner naturlig i amlabæret.

C-vitamin fra naturen

SHIFT™ Naturlig-C er et naturlig C-vitamin tilskudd som er potent og svært næringsrikt.
Naturlig C-vitamin finnes i frukt, bær og grønnsaker, da sammen med bioflavonoider, polyfenoler og andre mikronæringsstoffer som kroppen trenger. I SHIFT™ Naturlig-C benyttes økologisk dyrket amla, også kalt indiske stikkelsbær. Bærene høstes for hånd før de skånsomt ekstraheres og tørkes til et næringsrikt pulver som inneholder akkurat de samme næringsstoffene som man finner naturlig i selve bæret. En tablett SHIFT™ Naturlig-C vil da inneholde vitamin-C, bioflavonoider og ulike polyfenoler. Da det ikke brukes verken kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler under dyrkingen blir dette en ren råvare full av viktige antioksidanter.

Naturlig er ofte det beste

Mennesket har utviklet seg i takt med naturen gjennom millioner av år. Dette gjelder også vår organisme som har lært seg å gjenkjenne de ulike næringsstoffene i maten vi spiser. Kroppen vår er fininnstilt og klar for opptak av alle de ulike næringsstoffene fra kostholdet vårt. Fordi kroppen er vant til å jobbe med opptak av flere næringsstoffer samtidig, vil ofte kompletterende stoffer forsterke opptaket og virkningen av hverandre. SHIFT™ Naturlig-C tilfører vitamin-C sammen med andre kompletterende antioksidantrike stoffer som bioflavanoider og polyfenoler, noe som kan bidra til å øke opptaket av C-vitaminet. Naturen vet best.

Mild mot magen

SHIFT™ Naturlig-C er svært mild mot magen sammenlignet med mange C-vitamin tilskudd som er kjemisk fremstilt og inneholder syntetisk askorbinsyre.

Hvorfor er C-vitamin viktig?

C-vitamin er det vitaminet som flest kjenner til på grunn av dets effekt på immunforsvaret. Men vitamin-C er også viktig for en rekke andre prosesser og funksjoner, som blant annet for nervesystemet, energiomsetningen, blodårer, hud, tenner, tannkjøtt, ben, bindevev og for å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitaminet inngår også i flere viktig enzymatiske prosesser.

PRODUKTINFORMASJON OG BRUK

Anbefalt daglig dosering: 1 tablett
Innhold per tablett:
200 mg vitamin C 250 % av referanseverdi

INGREDIENSER

Ekstrakt av økologisk dyrkede amlabær (Phyllantus emblica) Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemidler (magnesiumsalter av fettsyrer, trikalsiumfosfat), overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, polydekstrose, mellomlange triglyserider fra kokosnøtt).

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.