SHIFT™ Sleep

30 tabletter

 

Søvn er viktig for god helse. Søvn er også ikke minst viktig for evnen til å konsentrere seg og opprettholde en mental balanse. For mange av oss er allikevel en god natts søvn ingen selvfølge. Mange sliter med å sovne, våkner i løpet av natten eller våkner før man er uthvilt om morgenen. Folkehelseinstituttet har blant annet omtalt søvnvansker som et av landets mest undervurderte folkehelseproblem. SHIFTÔ Sleep kan være et hjelpemiddel for lettere innsovning.

BOTANISKE EKSTRAKTER FOR SØVNINDUSERENDE EFFEKTER

I SHIFT Sleep er det kombinert tre botaniske ekstrakter; soppen reishi, og urtene safran og melisse. Disse er kjent for sine beroligende og søvninduserende effekter.

Melisse også kalt sitronmelisse er kjent for sine beroligende og søvngivende effekter, trolig grunnet høyt innhold av eteriske oljer og evnen til å redusere stress-induserte kortisolnivå i kroppen. Denne urten har tradisjonelt blitt brukt i folkemedisinen som et beroligende middel og har fått økt interesse i de seneste årene grunnet nye studier på dets evne til å påvirke ulike kroppslige funksjoner koblet til avstressende og beroligende effekter.

Safran og dets innholdsstoffer crocin og safranal er hyppig studert grunnet dets mulige virkning på kroppslig og mental avslapping, søvn og humør. Safranekstraktet i SHIFT Sleep er rik på crocin og safranal.

 

ADAPTOGEN

Reishi tilskrives en adaptogen effekt, som innebærer gjenopprettelse av ulike kroppslige funksjoner som er i ubalanse, og virke avbalanserende. Noe som kan være positivt for avslappende effekter.

Sitronmelisse kan bidra til:

  • Bedre søvn
  • Økt følelse av ro og avslappethet

 

I SHIFT Sleep er et naturlig alternativ til kjemisk utviklet melatonin.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSERING:

1 tablett ca 30 minutter før leggetid.

 

AKTIVT INNHOLD:

Innhold pr. tablett:   % referanseverdi
Reishiekstrakt 600 mg ikke fastsatt
Sitronmelisseekstrakt 400 mg ikke fastsatt
Safranekstrakt 30 mg ikke fastsatt

 

 

INGREDIENSER:

Reishiekstrakt (Ganoderma lucidum), sitronmelisseekstrakt (Melissa officinalis), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, inulin), safranekstrakt (Crocus sativus), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat, mellomlange triglyserider fra kokosnøtt)

 

ALLERGI/BIVIRKNINGER/INTERAKSJONER:

Bør ikke brukes av gravide og ammende.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.