EN GOD NATTS SØVN MED SHIFT™ SLEEP SPRAY

SHIFT™ Sleep Spray er en ny og unik oralspray som hjelper deg å sovne raskere, forbedre søvnkvaliteten og våkne uthvilt.

SHIFT Sleep Spray er et produkt som kan hjelpe deg å sovne raskere og lettere. Den inneholder melatonin, et hormon som produseres naturlig i kroppen og spiller en nøkkelrolle i å regulere søvnen. Når du inhalerer sprayen, absorberes melatoninet gjennom slimhinnene i munnen og nesen, noe som kan bidra til å fremme søvnighet og redusere tiden det tar å sovne.

En av fordelene med å bruke SHIFT Sleep Spray er at det er en hurtigvirkende og praktisk måte å få fordelene med melatonin på. I motsetning til andre former for melatonin, som tabletter eller kapsler, absorberes sprayen raskt og kan begynne å virke i løpet av minutter. Dette gjør det til et godt alternativ for personer som har problemer med å sovne og ønsker en rask og effektiv løsning.

I tillegg til melatonin, kan SHIFT Sleep Spray også inneholde andre ingredienser som har vist seg å fremme avslapning og søvn, for eksempel eteriske oljer eller urter. Disse ingrediensene kan bidra til å skape en beroligende atmosfære og støtte kroppens naturlige søvnprosess ytterligere.

Totalt sett kan SHIFT Sleep Spray være et nyttig verktøy for alle som ønsker å forbedre søvnkvaliteten og redusere tiden det tar å sovne. Ved å tilby en naturlig og praktisk måte å få fordelene med melatonin på, kan det hjelpe deg å sovne raskere og våkne opp og føle deg uthvilt og energisk.

Ingredienser

Melatonin

Bidrar til at du sovner raskere og forbedre søvnkvaliteten.

Ashwagandha

Bidrar til å fremme avslapning og ro slik at du sover bedre.

Pasjonsblomst

Bidrar til å redusere angst og fremme avslapning, noe som kan gjøre det lettere å sovne.

Unik sammensetning for bedre søvn

Ashwagandha, melatonin og pasjonsblomst er alle naturlige stoffer som har vist seg å ha en positiv effekt på søvnen. Sammen skaper disse råvarene en unik formel som bidrar til å forbedre søvnkvaliteten og fremme avslapning. Kun 2 spray før leggetid vil kunne gi en beroligende, søvnforbedrende effekt. Med sin naturlige og effektive formel er SHIFT™ Sleep Spray et trygt og effektivt valg for alle som ønsker å forbedre søvnen.

FAQ

Nedenfor finner du de mest stilte spørsmålene om SHIFT Sleep Spray.

Hvordan bruker jeg Sleep Spray?
Spray 2 spray i munnen 30 minutter før leggetid.
Hvem kan bruke Sleep Spray?
Sleep Spray kan brukes av voksne over 18 år. Skal ikke brukes av gravide eller ammende, og oppbevares utilgjengelig for barn.
Hvor mye melatonin inneholder per dose av Sleep Spray?
Per dose (2 spray) inneholder 1 mg melatonin.
Kan Sleep Spray gjøre at jeg sovner fortere?
Ja. På grunn av den unike sammensetningen av effektive råvarer kan Sleep Spray bidra til å korte ned innsovningstiden og gjøre at du lettere faller i søvn.
R

FORBEDRER SØVNKVALITETEN

R

REDUSERER INNSOVNINGSTIDEN

R

UNIK SAMMENSETNING