SHIFT™ Reishi

30 tabletter

 

Reishi har i århundrer vært betraktet som en sjelden og «hemmelig» sopp brukt i østlig medisin. I Kina var reishi opprinnelig bare tilgjengelig for keiserne, hvor soppen ble ansett som en livseliksir. Reishi har et naturlig innhold av blant annet beta glukaner.

NATURLIG INNHOLD AV BETAGLUKANER

Reishi har et naturlig innhold av betaglukaner. Betaglukaner er polysakkarider som produseres av og finnes i celleveggene hos ulike bakterier, gjær, sopp og planter. Avhengig av deres struktur og renhetsgrad kan de enten virke aktiverende på immunsystemet eller fremprovosere allergireaksjoner. Fordi sopp og gjær har vært trusler mot dyrs og menneskers helse i mange millioner år, har det uspesifikke immunsystemet lært seg å gjenkjenne betaglukaner fra disse og sette i gang en immunrespons for å bekjempe dem. Man kan si at betaglukaner lærer immunforsvaret å reagere riktig, en slags personlig trener som hjelper kroppens immunforsvar til å motkjempe ulike patogene mikroorganismer.

 

ADAPTOGEN

Reishi tilskrives en adaptogen effekt, som innebærer gjenopprettelse av ulike kroppslige funksjoner som er i ubalanse, og virke avbalanserende.

Reishi kan bidra til:

-Naturlige immunologisk funksjon

Reishiråvaren i SHIFT Reishi er ekstrahert ved bruk av duo- ekstrahering for å få hentet ut alle de aktive virkestoffene. Ekstraktet er utviklet av Four Sigmatic som er en av pionerne innenfor dette området.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSERING:

1 tablett

 

AKTIVT INNHOLD:

Innhold pr. tablett:   % referanseverdi
Reishiekstrakt 800 mg ikke fastsatt

 

INGREDIENSER:

Reishiekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), inulin, fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

 

ALLERGI/BIVIRKNINGER/INTERAKSJONER:

Bør ikke brukes av gravide og ammende.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.