SHIFT™ Naturlig-D3

100 tabletter

 

SHIFT™ Naturlig-D3 et tilskudd av vitamin-D3. Vitaminet er utvunnet fra en type viltvoksende og bærekraftig lav og er dermed egnet for veganere og vegetarianere. Vitamin D er viktig for mange prosesser i kroppen, blant annet for immunforsvaret.

DET VIKTIGE D-VITAMINET

Et daglig inntak av Vitamin-D er viktig for å opprettholde tilstrekkelige nivåer i kroppen, spesielt i Norge hvor vi er eksponert for lite sollys store deler av året. Studier viser at mange voksne har for lave nivåer av dette viktige vitaminet i blodet, noe som kan gå utover benvev, muskler og immunforsvaret. I tillegg kan man føle seg slapp, utmattet og sliten. Det er få kostholds kilder til vitamin D, og mange kan da trenge et ekstra tilskudd med vitamin D for å opprettholde nivåene i kroppen.

Vitamin D bidrar blant annet til:

  • Immunforsvarets normale funksjon
  • Normal absorbsjon og utnyttelse av kalsium og fosfor
  • Normale kalsiumnivå i blodet
  • Vedlikehold av normale ben
  • Vedlikehold av normal muskelfunksjon
  • Vedlikehold av normale tenner
  • Celledelingsprosesser

 

D-vitamin fra lav

Lav er en spesiell planteart da den er en symbiotisk kombinasjon mellom sopp og alge. Noen spesielle typer lav inneholder høye nivåer av næringsstoffer, deriblant kolekalsiferol også kalt vitamin-D. Det er slik type lav med et høyt innhold av vitamin-D som finnes i SHIFT™ Naturlig-D3. Lav som benyttes er fri for sprøytemidler, naturlig og bærekraftig. Råvaren heter Vitashine. Siden råvaren kommer fra lav og ikke fra lanolin (fettstoffer i saueull) så er SHIFT™ Naturlig-D3 egnet for veganere og vegetarianere.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSERING:

Voksne fra 18 år: 1 tablett

 

AKTIVT INNHOLD:

Innhold pr. tablett   % referanseverdi
Vitamin-D3 80 μg 1600%

 

INGREDIENSER:

Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat), vegansk vitamin D3 (kolekalsiferol),

overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, polydekstrose), antiklumpemiddel (mellomlange triglyserider fra kokosnøtt, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.