Shift SuperSleep

Nå sover hun godt hele natten

– Jeg sover ikke alltid like mange timer hver natt, men jeg sover dypt og inderlig. 

Kine Totland (27) slet med å sove. Hver gang hun krøp under dyna klarte hun ikke å ”slå av hjernen”. Tanker og følelser fra dagen poppet opp og ødela for god, dyp søvn. Den tiden er over nå.

– Det er fantastisk å kjenne at jeg endelig får tilstrekkelig med lading i løpet av natten, forteller hun.

At søvn er viktig er alle klar over, likevel er det mange som oppleves problemer med å få sove. Årsakene til dette er varierte, og hvordan søvnmangelen utarter seg varierer også fra person til person. Noen sliter med innsovning, andre får ikke dyp nok søvn. For Kine gikk natten i rykk og napp.

– Jeg sov i intervaller. Sovnet lett, våknet etter kort tid. Sov litt, våknet igjen. Tankene kvernet på hva jeg skulle ha gjort og burde gjøre. Hadde jeg ikke fått orden på søvnen, kunne det endt i kollaps, sier Kine.

”Det er fantastisk å kjenne at jeg endelig får tilstrekkelig med lading i løpet av natten.”

Stress og søvnløshet
Hektisk og hendelsesrikt, disse to ordene kan oppsummere hverdagen og livet til Kine Totland. Driftig som hun er driver hun eget dagmammaselskap ved siden av studier på Høyskolen. I tillegg skal det trenes, leves og sosialiseres. Er hun stresset?

12 til 15 timers arbeidsdag hele uken er normalen. Klart det blir stress og kav. Mange ville nok si at jeg burde ha jekket ned tempoet så ville søvnen kommet av seg selv. Men det er lettere enn sagt enn gjort å kutte ned på forpliktelser.

Det ligger nemlig ikke for Kine å slutte å gjøre ting, kanskje vil hun det ikke heller? For nettopp det aktive og skapende gir energi i hverdagen. Det driver henne fremover. Nordfjord-jenta simpelthen strutter av energi og godt humør selv om dagen starter tidlig og slutter sent.

– Dagen starter klokken 05.00. Frem til 07.00 får jeg unna kontorarbeid, så går jeg på jobb i minst 10 timer. Får jeg tid til overs driver jeg med styrketrening, yoga, løping. Ja, og så er det studiene mine da, ler Kine som er lettet over å sove godt igjen.

God søvn er ikke lenger bare en drøm
På et tidspunkt da Kine var superstresset på grunn av eksamen og høysesong på jobben, fikk hun høre om SuperSleep. Hun hadde ikke sovet på mange netter, hodet jobbet nemlig overtid når hun gikk til sengs.

– Det høres nesten for fantastisk ut, men etter å ha brukt SuperSlepp i 4 dager var det som å våkne opp av narkose. Jeg våknet uthvilt, forteller hun ivrig.

Dyp søvn er nøkkelen
Med god søvn har hun også mer energi og overskudd, noe som slå positivt ut for både studier, arbeidslivet og den lille fritiden hun har. Hva tror hun selv er oppskriften for en god natts søvn?

– Dyp og god søvn er nøkkelordet, ikke hvor mange timer man sover. Kommer du ikke ned i REM-fasen, våkner du like sliten som da du la deg. SuperSleep hjelper meg med dette. Jeg sover godt nesten hver natt, og jeg sover tungt og våkner opplagt, avslutter Kine Totland før hun opplagt farter videre.

Dette er SHIFT SuperSleep
SuperSleep er sammensatt av kraftige ekstrakter fra Reishi, Safran og Melisse. Hver for seg bidrar de til lettere innsovning og dypere søvn. Sammen er effekten betydelig forsterket. Alle ekstraktene er standardiserte slik at produktet skal gi samme gode effekt gang etter gang‭.‬