Shift SuperZym-1

Magen til Stephanie Valente

Stephanie ville bare få orden på magen. Hun fikk mye mer enn det.

Stephanie Valente er matelsker, livsnyter og datter av den prisbelønte kokken Gino Valente. Med røtter fra både Nord-Norge og Italia er det ikke rart at familie og felles måltider er viktige ingredienser i livet. Det har de alltid vært, men livet med mageplager og sensitiv mage har ikke alltid vært like lett.

– Jeg har alltid hatt sensitiv mage. Helt siden barndommen har jeg vært sensitiv for konserveringsmidler, melk og mye mer, forteller hun. I tillegg til fysiske reaksjoner gikk det også ut over andre ting i livet.

”Jeg hadde aldri trodd at det kunne utgjøre en slik forskjell.”

– På skolen ble meldingsboken fort fylt med beskjeder om sykdom og sykefravær. Jeg var plaget med oppblåsthet, luftsmerter og urolig mage. Problemene med magen tappet meg for energi, forteller Stephanie, som nå nyter livet hun alltid har ønsket seg.

Et skapende, kreativt liv
– A4 har aldri ligget for meg. Da jeg var 17 år flyttet jeg til Italia med familien. Her startet vi en B&B som skulle gi nordmenn opplevelsen av det autentiske Italia, forteller hun ivrig.

Det var spennende tider. Både hverdagen, livet og maten var variert. I tillegg til å varte opp gjester, holde mat- og vinkurs og arrangere bryllup, startet hun egen restaurant. Olivenproduksjon satte hun også i gang med. Deretter fikk hun et eget program på TV.

– I 2010 hadde jeg gleden av å ha mitt eget matprogram, Smak, på kanal 5. Fokuset lå på sunn mat som er lett å lage. Selv om jeg hadde fokus på dette, og alltid har hatt et sunt kosthold selv, fortsatte mine egne mageplager, fortsetter Stephanie.

SuperZym gjorde godt for magen
Under et opphold i Italia ble hun anbefalt å prøve fordøyelsesenzymer for å få bukt med mageproblemene.

Tilfeldigvis oppdaget jeg SHIFT SuperZym på helsekosten hjemme i Norge. Siden jeg var blitt fortalt at enzym-mangel kunne være den viktigste grunnen til plagene mine, ble jeg nysgjerrig. Håpet var at det kunne hjelpe fordøyelsen min, og at jeg kunne kose meg med god mat igjen. Jeg hadde aldri trodd at det kunne utgjøre en slik forskjell, sier Stephanie.

Endelig kvitt mageproblemene
For første gang på mange år kunne Stephanie nyte livets gode måltider igjen. Faktisk opplevde hun den første julen uten mageproblemer og oppblåst mage. SuperZym gjorde simpelthen underverker for magen.

– Tidligere har jeg følt meg oppblåst og sliten, blant annet fordi kroppen ikke tok opp nok næring. SuperZym har gjort det mulig for meg å leve normalt uten å bekymre meg for urolig og oppblåst mage, avslutter Stephanie Valente fornøyd.

Dette er SHIFT SuperZym
SuperZym består av naturlige enzymer og hjelper kroppen med å bryte ned mat som inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Tilskuddet er helt naturlig og kan brukes av alle som ønsker å bedre fordøyelsen og næringsopptaket.

Fordeler ved SuperZym Bredspektret: 

  • Effektiv mot hard eller løs mage
  • Motvirker oppblåsthet og luft i magen
  • Motvirker sure oppstøt og normaliserer syrenivå i magen
  • Gunstig for tarmfloraen
  • Bidrar til økt energinivå