SHIFT™ HairGrow

 60 kapsler

SHIFT™ HairGrow er sammensatt av råvarer som kan bidra til et fyldig og sterkt hår, og en sunn hodebunn. Produktet inneholder økologisk erteekstrakt (AnaGain™) og bambusekstrakt som er vist å kunne fremme hårvekst og forbedre hårkvaliteten, i tillegg til mineralene sink og selen og vitamin B7. SHIFT™ HairGrow passer for både menn og kvinner.

Næringsstoffer for hår og hodebunn

Allerede i ung alder kan både menn og kvinner oppleve hårtap. Dette kan skyldes en rekke ulike faktorer, men ofte oppstår hårtap som følge av graviditet, stress, nedsatt hormonaktivitet og ved økende alder. SHIFT HairGrow et kosttilskudd som kan bidra forebyggende og reparerende mot hårtap ved å stimulere hårets vekstfase, samtidig som det kan ha en pleiende effekt på hodebunnen. Kosttilskuddet passer for både menn og kvinner med tynt og skadet hår, men også for dem som ønsker å forebygge mot dette. Produktet virker fra innsiden og ut.

Inneholder AnaGain™

Håret er i en konstant prosess som inkluderer en vekstfase, en overgangsfase og en hvilefase. Sunt hår er preget av en konstant andel på 85 til 90% hår i vekstfasen. Økt hårtap oppstår når andelen hvilefase øker, noe som fører til redusert mengde hår i vekstfasen. SHIFT HairGrow inneholder et ekstrakt ved navn AnaGain™, som er et økologisk erte-spirekstrakt (Pisum sativum). Dette ekstraktet er rik på fytokjemikalier som kan bidra til å stimulere hårsekkene og dermed fremme hårets naturlige vekstsyklus, og med dette redusere risikoen for at hårsekken går tilbake til hvilemodus. Når man fremmer hårets vekstsyklus, fremmer man også ny hårvekst og bidrar til å forbedre hårkvaliteten.
AnaGain ™ har flere kliniske studier som viser til økt hårvekst, redusert hårtap og økt hårtetthet.

SHIFT™ HairGrow inneholder også bambusekstrakt, som er naturlig rikt på kisel også kalt silisium. Dette mineralet skal kunne bidra med å frakte næringsstoffer til hårsekken for å gi et sunt og sterkt hår, samtidig som det kan virke pleiende på hodebunnen. Sink, selen og biotin bidrar til å opprettholde normalt hår.

ANBEFALT DAGLIG DOSERING :

1 kapsel daglig

Aktivt innhold per kapsel: 

Bambusestrakt 125 mg 
Erteskuddekstrakt (AnaGain™) 100 mg 
Sink 4 mg / 40 % av referanseverdi 
Selen 15 μg / 27 % av referanseverdi 
Biotin 100 μg  / 200 % av referanseverdi 

INGREDIENSER:

Bambusekstrakt (Bambusa vulgaris), ertefiber, AnaGain™ erteskuddekstrakt (Pisum sativum), kapselskall (hypromellose), sinksitrat, antilklumpemiddel (mellomlange triglyserider fra kokosnøtt), natriumselenitt, d-biotin.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.