SHIFT™ FastTrack

 60 kapsler

Overvekt sies å være en av de største truslene for folkehelsen. Det er velkjent at det kan være vanskelig å følge ulike dietter og treningsopplegg for å komme ned i en idealvekt, og det finnes mange vektreduserende produkter på markedet uten vitenskapelig dokumentert effekt. SHIFT™ FastTrack (med Slendacor®) er et vektreduserende produkt med vitenskapelig dokumentert effekt. Produktet har vist å gi varige og trygge langtidsvirkende resultater, ved et daglig inntak av kun 2 kapsler. 

Slik virker SHIFT™ FastTrack.

SHIFT™ FastTrack inneholder et patentert synergistisk kompleks av 3 botaniske ekstrakter (Slendacor®) brukt i tradisjonell medisin gjennom århundrer. Sammen fungerer disse aktive ekstraktene ved å hemme dannelsen av nye modne fettceller i kroppen (adipogenese og lipogenese) og i tillegg minimere opphopningen av fett (lipolyse), i de eksisterende modne fettcellene. Dette fører til at færre modne fettceller dannes, og at de eksisterende modne fettcellene blir tynnere – noe som kan resultere i en effektiv vektnedgang, på en naturlig måte.

Vitenskapelig dokumentert effekt

Det ligger et svært omfattende og grundig arbeid bak den unike patenterte råvarekombinasjoen, Slendacor®. Slendacor® i SHIFT™ FastTrack er basert på mer enn 5 års forskning. Forskerne startet med mer enn 200 botaniske virkestoffer som ble grundig testet og utprøvd. Til slutt sto de igjen med tre botaniske ekstrakter i en nøye avstemt sammensetning. Virkningsmekanismen av Slendacor® er dokumentert i tre ulike vitenskapelige studier, hvor av to av disse var kliniske studier. Disse er publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter; Food and Nutrition Sciences (2011), Lipids in Health and Disease (2012) og Diabetes, Obesity and Metabolism (2018). Til sammen deltok over 180 friske, overvektige menn og kvinner i de randomiserte dobbelblinde placebo kontrollerte kliniske studiene som ble utført i en periode på henholdsvis 8 og 16 uker.

Aktive ingredienser

For å finne de riktige urtene med et optimalt vektreduserende resultat, ble det gjennomført en stor screening-studie med over 200 ulike botaniske ekstrakter og ulike forhold. Disse ble grundig testet og utprøvd. Studien viste at ekstrakt fra gurkemeie (Curcuma longa), blad fra pepperrottre (Moringa oleifera) og blad fra karritre (Murraya koenigii) i et spesifikt blandingsforhold, gav det beste resultatet på vektnedgang. Den unike synergistiske kombinasjonen er patentert og i tillegg helt naturlig.

Hvem kan bruke SHIFT™ FastTrack

Voksne kvinner og menn med overvekt (BMI over 25) eller personer som ønsker å bli kvitt de siste ekstra og vanskelige kiloene, spesielt rundt mage og lår.

Anbefalt daglig dosering: 2 kapsler. 1 kapsler på morgenen og 1 kapsel på ettermiddagen.
Vi anbefaler et sammensatt kosthold med et inntak på ca 1800 kalorier og en lett daglig gåtur.

Innhold per 2 kapsler

Slendacor® (Moringa oleifera-ektrakt, Murraya koenigii-ektrakt, Curcuma longa-ektrakt) 900 mg

Ingredienser

Slendacor® (Moringa oleifera-ektrakt, Murraya koenigii-ektrakt, Curcuma longa-ektrakt), vegansk kapsel (cellulose, vann), antiklumpemiddel (trikalsiumfosfat, magnesiumsalter av vegetabiliske fettsyrer).

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares tørt under 25 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn.