Bedre etter bare tre måneder:

– Nå kan jeg endelig vaske hendene uten smerter!

I 15 år har Ann Karin Granhus (46 år) slitt med rød, sprukket, tørr og flassende hud som følge av psoriasis. Ulike deler av kroppen var påvirket, men spesielt ille var det i håndflatene og på håndknokene.

–Problemene ble verre med årene, og man blir rådvill og frustrert når det er så få alternativer som gir god virkning på problemene, forteller Ann Karin.

For å dempe plagene brukte hun mye tid til påføring av ulike kremer, men dette hadde kun en kort lindrende effekt.
I jobben er Ann Karin avhengig av å kunne bruke hendene, noe som har vært utfordrende og smertefullt med tørre og såre hender.
I vår var hendene spesielt irriterte med den hyppige håndvasken og stadig påføring av sprit.

Kløen har gitt seg

I mai meldte Ann Karin seg på en studie via Hudportalen for å teste et kosttilskudd som har vist å bedre irritert, rød og tørr hud. I tre måneder tok Ann Karin tre kapsler med tilskuddet SHIFT SuperSkin Repair daglig.
– Litt over en måned inn i testen hadde kløen gitt seg. I tillegg ble områdene med psoriasis mindre røde, samt at flassingen avtok. Jeg var veldig glad for å kjenne at plagene jeg har slitt med gradvis begynte å forsvinne, sier Ann Karin.

Som natt og dag

Etter tre måneders bruk er hverdagen til Ann Karin totalt forandret.
– Nå har jeg brukt produktet daglig i tre måneder og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Huden er fin og myk i håndflatene og på håndknokene, uten sprekker, tørr og rød hud. De andre problemområdene er mye mindre og ikke lenger irriterte. I tillegg er huden generelt mindre tørr. Problemene knyttet til håndvask eller påføring av sprit er også borte, forteller hun.
– Forskjellen er som natt og dag, og det har vært en enorm lettelse å endelig få en betydelig bedring av plagene som har påvirket meg i over 15 år. Takket være SHIFT SuperSkin Repair er både smerter og irritasjon mindre og hverdagen enklere, avslutter Ann Karin entusiastisk.

 

SHIFT SuperSkin Repair

reparerer og stimulerer huden fra innsiden

SHIFT SuperSkin Repair inneholder sterke polyfenoler fra oliven, kombinert med vitaminer, som demper kroniske betennelser i kroppen.
Effekten er dokumentert i en klinisk studie, publisert i Pharma Nutrition i 2016.Signifikante forbedringer ble vist allerede etter 4 uker.